Boende

Huset

Huset som byggdes omkring 1900 renoverades nyligen totalt och gjordes om till ett mysigt grupphus. Typiskt för husets karaktär är de höga taken i de före detta klassrummen på bottenplan. Dessa ger huset sin individuella charm.

På första våningen finns ett välutrustat kök, en matsal (för upp till 40 personer), ett stort vardagsrum, ett än större allrum och två toaletter. På andra våningen finns åtta sovrum, ett litet allrum med TV, en bastu, två duschar och två toaletter.

På bottenplanet finns det en gympasal, perfekt för träning, lekar, dans, meditation, thai chi mm. men även som lokal för musik, målning och alla andra kreativa aktiviteter.

Rummen


Varje rum är inrett individuellt, inspirerat av olika vetenskaper och skolämnen. Alla rum kan användas som dubbel-, trebädds- eller fyrbäddsrum, totalt upp till 22 sängplatser. Rummen är funktionella med våningssängar, varje rum har sitt eget en-suite badrum med dusch och toalett.


Annex

För grupper som är större än 22 personer finns ett annex bara 100 m gångavstånd från skolan. Här finns plats för ytterligare 10 personer (fyra dubbelrum och två enkelrum, alla med eget en-suite badrum med dusch och toalett).


Köket

I huvudbyggnaden finns ett fullutrustat kök med två spisar, kylskåp och frysskåp, kaffebryggare och allt annat som kan behövas. Köket nås från den stora matsalen för upp till 40 personer.


Utomhus

Utanför huset finns en altan med tak och 20 sittplatser samt en terrass utan tak för ytterligare 20 personer. På den 4000 m2 stora tomten hittar du ett volleyballplan, en eldstad och grillplatser för avslappnade kvällar.